Wish List 0

Натурална смес за пране и почистване Езия 800 гр.

13.99 лв.

  • Производител: Езия
  • Модел: пране
  • Наличност: В наличност

100% натурална смес за пране и почистване от български производител. Езия е уникална комбинация от изцяло натурални съставки, с помощта на които ефективно се отстраняват петна и замърсявания. Това е природна смес, която е напълно безопасна за човека и околната среда. Изключително подходяща е за хора с алергии, астма и чувствителна кожа. Има аромат на хума. Не съдържа парфюми, които да дразнят дихателните пътища и да провокират алергии. 

Универсална смес, щадяща кожата, тъканите и природата. Омекотява и дезодорира. Подходяща за цветно и бяло пране. Може да се използва за ръчно и машинно пране, за всички видове тъкани. Идеална е за бебешки дрешки и пелени.

Без алергени.

Без изкуствени химически съединения.

Без изкуствени парфюми и аромати.

Без оптически избелители.

Без ензими и фосфати.

Не оставя следи по тъканите.


Натуралната смес Езия е чудесен избор за всеки, който иска да премахне от дома си вредните химически препарати и да има чисто пране и повърхности, използвайки единствено силата на природни съставки. Много добър почистващ продукт за бебета и деца, за хора с алергии, астма и повишена чувствителност.

Една опаковка от 800 гр. е достатъчна за около 24 пранета.


Състав: Pacтитeлeн caпyн oт зexтин – oт 5 дo 15%, Mopcĸa нeйoдиpaнa coл – oт 15 дo 30%, Xpaнитeлнa coдa биĸapбoнaт – oт 15 дo 30%, Бялa xyмa ĸaoлин - нaд 30%, Лимoнeнa ĸиceлинa – пo-мaлĸo oт 5%


Произведено в България.

Опаковка: 800 гр.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност