Wish List 0

За нас

         Ние сме Тея Вита – магазин за натурална и био козметика. 


    Дълбоко вярваме във важността на чистите съставки за нашата козметика. Затова при нас ще намерите единствено натурални продукти. Всеки един артикул е внимателно подбран. За нас е важно вложенотo в него да произхожда от природата – без изкуствени консерванти, парабени, силикони, петролни деривати и т.н. Всяка стока е избрана с много внимание.


        За нас има 2 важни цели:


      Първата е нашите клиенти да могат да намерят в магазина ни разнообразие от качествени натурални продукти за лична грижа. Да знаят, че силата на природата е невъобразимо голяма и че в нея ние намираме огромен брой полезни вещества, които влагаме в козметиката.


      Втората ни мисия е да подкрепим българските производители. Всички знаем, че в България всеки ден се раждат интелигентни и работливи хора, нека да ги подкрепим. В Тея Вита над 80% от продуктите са на български фирми  – някой по-големи, други по-малки. Стараем се да поддържаме контакти с малки производители, чиято стока иначе трудно би достигнала до голям брой купувачи. Тези хора влагат не само труд, но и много любов, старание и отдаденост в техните продукти. Много често за тях работата им е и начин на живот.


      А защо решихме в нашия магазин да предлагаме козметика? Причината е съвсем явна за всеки – кожата е най-големият ни орган. Точно както веществата от консумираната храна се усвояват от организма, така и съставките в козметиката в крайна сметка влизат в тялото ни. Не случайно във фармацията има редица кремове за различни заболявания и състояния (например хормоналните кремове). Това, което нанасяме по кожата си, се разнася и по-навътре, попадайки в кръвта. След като знаем това е съвсем естествено да избягваме всеки продукт, който има вредни изкуствени вещества. Нашите тела са част от природата и ние вярваме, че най-добрата грижа за физическата ни обвивка е именно тази от майката Земя.


      Благодарим Ви, че ни се доверихте и сте наши клиенти!